Acupunctuur Hilversum
telefoonnummer acupunctuur Hilversum 035 - 6834 222
e-mailadres acupunctuurpraktijk hilversum info@acupunctuurhilversum.com
acupunctuur hilversum

Wie is NVA Acupuncturist Robbert Brouwer in Hilversum?

Ik ben Robbert Brouwer, behandelend acupuncturist bij en praktijkhouder van Acupunctuur RJ Brouwer te Hilversum. In de meer dan 25 jaar dat ik werkzaam ben geweest als fysiotherapeut en acupuncturist heb ik mijzelf tevens mogen specialiseren in diverse andere therapievormen, waaronder mesologie en echografie.
 

Mijn ervaringen met acupunctuur

Ik vind het als therapeut erg mooi om te zien dat acupunctuur zeer sterke resultaten kan overleggen. Ondanks dat deze geneeswijze in de ogen van sceptici wat zweverig is, is het een effectieve, non-intrusive geneeskunde zonder vervelende bijwerkingen. Soms vertellen cliënten mij dat andere methoden en vormen van geneeskunde hen niet konden helpen, maar acupunctuur wel. De effectieve werking van acupunctuur voor diverse klachten worden dan ook met de tijd meer en meer onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Voor diverse klachten heeft acupunctuur inmiddels al een sterke wetenschappelijk fundament gelegd en het aantal klachten dat hier aan toegevoegd wordt groeit sterk.

Voor al uw vragen over acupunctuur en over de behandeling van uw klacht, kunt u hier terecht. Tevens is het mogelijk om telefonisch meer informatie op te vragen of om een afspraak voor een intakegesprek met aanvullende behandeling in te plannen. Hiervoor zijn wij bereikbaar op de telefoonnummers: 035-6834222 (Hilversum) of 036-5301175 (Zeewolde).
 

Mijn collega's in Medisch Centrum Seinhorst

Naast dat ik zelf actief ben als behandelend therapeut, zijn er 8 zeer deskundige collega-therapeuten werkzaam in ons centrum. Deze zijn van huis uit allen gediplomeerd fysiotherapeut, maar ieder heeft zich verder gespecialiseerd in verschillende aanverwante therapiegebieden. Ons medisch centrum heeft dan ook zowel deskundigheid en werkervaring zeer hoog in het vaandel staan.

Als acupuncturist ben ik overigens op twee verschillende locaties in Hilversum werkzaam en daarnaast ook in Zeewolde.

- Robbert Brouwer, NVA Acupuncturist bij Praktijk Acupunctuur RJ Brouwer

 
openingstijden acupunctuur hilversumAcupunctuur Hilversum RJ Brouwer is op werkdagen geopend van 08:00 's ochtends tot 17:00 's middags


adres acupunctuurpraktijk in hilversumBij Acupunctuur RJ Brouwer kunt op twee locaties in Hilversum terecht. Klik hier voor de praktijklocaties.


acupunctuur tariefEen acupunctuurbehandeling kost 50 euro. Behandelingen kunnen worden vergoed vanuit uw aanvullend pakket.


contactgegevens hilversum acupunctuurTelefoonnummer van de acupunctuurpraktijk: 035-6834222. Mijn emailadres: info@acupunctuurhilversum.com
Acupunctuur Hilversum BrouwerAcupunctuur (NVA)
Fysiotherapie HilversumFysiotherapie (KNGF)
Manuele therapie HilversumMesologie (NVVM)

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: contact acupunctuur hilversum
Ik ben lid van:
acupunctuur nederland fysiotherapie nederland nvvm mesologie
Deel deze website: