Acupunctuur Hilversum
telefoonnummer acupunctuur Hilversum 06 - 180 907 49
e-mailadres acupunctuurpraktijk hilversum info@acupunctuurhilversum.com
acupunctuur hilversum

Wie is NVA Acupuncturist Robbert Brouwer?

Ik ben Robbert Brouwer, behandelend acupuncturist bij en praktijkhouder van Acupunctuur RJ Brouwer. In de meer dan 30 jaar dat ik werkzaam ben geweest als fysiotherapeut en acupuncturist heb ik mijzelf tevens mogen specialiseren in diverse andere therapievormen, waaronder mesologie en kruidengeneeskunde.
 

Mijn ervaringen met acupunctuur

Ik vind het als therapeut erg mooi om te zien dat acupunctuur zeer sterke resultaten kan overleggen. Ondanks dat deze geneeswijze in de ogen van sceptici wat zweverig is, is het een effectieve, non-intrusive geneeskunde zonder vervelende bijwerkingen. Soms vertellen cliënten mij dat andere methoden en vormen van geneeskunde hen niet konden helpen, maar acupunctuur wel. De effectieve werking van acupunctuur voor diverse klachten worden dan ook met de tijd meer en meer onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Voor diverse klachten heeft acupunctuur inmiddels al een sterke wetenschappelijk fundament gelegd en het aantal klachten dat hier aan toegevoegd wordt groeit sterk.

Voor al uw vragen over acupunctuur en over de behandeling van uw klacht, kunt u hier terecht. Tevens is het mogelijk om telefonisch meer informatie op te vragen of om een afspraak voor een intakegesprek met aanvullende behandeling in te plannen. Hiervoor ben ik bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06-18090749.

Als acupuncturist ben ik overigens op twee verschillende locaties in Hilversum werkzaam en daarnaast ook in Zeewolde.

- Robbert Brouwer, NVA Acupuncturist bij Praktijk Acupunctuur RJ Brouwer

 
openingstijden acupunctuur hilversumAcupunctuur RJ Brouwer in Hilversum en Zeewolde is op werkdagen geopend van 08:00 - 17:00


adres acupunctuurpraktijk in hilversumBij Acupunctuur RJ Brouwer kunt op twee locaties in Hilversum en Zeewolde terecht. Klik hier voor de praktijklocaties.


acupunctuur tariefEen acupunctuurbehandeling kost 54 euro. Behandelingen kunnen (deels) worden vergoed vanuit uw aanvullend pakket.


contactgegevens hilversum acupunctuurTelefoonnummer van de acupunctuurpraktijk: 06-18090749. Mijn emailadres: info@acupunctuurhilversum.com
Acupunctuur Hilversum BrouwerAcupunctuur (NVA)
Fysiotherapie HilversumFysiotherapie (KNGF)
Manuele therapie HilversumMesologie (NVVM)

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: contact acupunctuur hilversum
Ik ben lid van:
acupunctuur nederland fysiotherapie nederland nvvm mesologie
Deel deze website: