Acupunctuur Hilversum
telefoonnummer acupunctuur Hilversum 035 - 6834 222
e-mailadres acupunctuurpraktijk hilversum info@acupunctuurhilversum.com
acupunctuur hilversum

Beroepscode & Praktijkinformatie | Acupuncuur Hilversum

De acupuncturisten in acupunctuurpraktijk RJ Brouwer werken onder het toezicht en volgens de voorschriften van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Naast dat dit absolute discretie en de hoogste mate van hygiŽne garandeert, mag u tevens de hoogste mate van kwaliteit van dienstverlening verwachten van onze acupuncturisten. Om meer te lezen over de voorschriften die het NVA stelt voor de uitvoering van acupunctuur, kunt u terecht op de website van deze vereniging (via bovenstaande link).

Acupunctuur RJ Brouwer - De acupunctuurpraktijk

Acupunctuur RJ Brouwer bestaat nu ruim 25 jaar en heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een zeer modern, vakkundig en veelzijdig zorgcentrum, waarbij zorg voor de cliŽnt / patiŽnt centraal staat. In onze praktijk staan naast zorg voor de cliŽnt de volgende kernwaarden centraal: openheid, het creŽren van een open en vertrouwelijke sfeer en ontwikkeling & vernieuwing. We vinden het namelijk erg belangrijk dat u zich geheel op uw gemak voelt binnen onze praktijk en dat u toegang heeft tot de nieuwste ontwikkelingen en behandeltechnieken.

De praktijk bestaat uit een breed geschoold team van specialisten die ieder fysiotherapie als basis hebben. Vanuit dit brede aanbod kunt u met al uw klachten en problemen bij ons terecht. Tevens beschikt onze praktijk over uitgebreide faciliteiten, waaronder diverse behandelruimtes en een modern trainingscentrum, om alle mogelijke behandelingen en therapievormen op geschikte wijze uit kunnen voeren.

Omdat het voor velen moeilijk is om overdag in behandeling te komen is de praktijk op werkdagen dagelijks tot 21:00u geopend (met uitzondering van de woensdag).
Acupunctuur Hilversum BrouwerAcupunctuur (NVA)
Fysiotherapie HilversumFysiotherapie (KNGF)
Manuele therapie HilversumMesologie (NVVM)

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: contact acupunctuur hilversum
Ik ben lid van:
acupunctuur nederland fysiotherapie nederland nvvm mesologie
Deel deze website: